Vissza a főoldalra

Könyves hónapok

MESÉK

Maxi kutya úgy gondolja, hogy ezúttal a színészetet próbálja ki, hiszen ő a legügyesebb, legrátermettebb,legtehetségesebb és legkarizmatikusabb. Egyszóval a legnagyobb talentum. De lehet, hogy mégsem? Lehet, hogy Maxi nem is olyan jó színész? A vicces jelenetek sokaságából kiderül, hogy mennyi kalamajkát okoz ez a hatalmas önbizalom.

 

 

A mélységes kék Blüpp-tenger közepén, a hegyes-völgyes Gránátalma-sziget partjainál nevesincs vitorlás horgonyoz. Árbóckosarában egy kis kandúr szunyókál, míg fedélzetén,

karosszékében Kricckracc kapitány a tegnapelőtti újságot olvassa. Szomszédságukban Borsika néni,egykori vadvízi hajóskapitány lakóhajója ringatózik. Reggeli nyugalmuk azonban illékony:

mindjárt felbukkan Kávé, Borsika néni macskája valami halaszthatatlan tennivalóval, behajózik az öbölbe az óvodás kisfiú, Tas és nagypapája, megjelenik motorcsónakján Vámpárávám néni és unokája, Veronika. Különös kalóztámadás áldozatául esnek, vagy épp egy kisördög névnapját ünneplik meg, miközben megmentenek egy gyermekkönyvtárat.

 

 

 

 

 

 

 

 Olívia, Nonó és Beni kutya egy létező magyar család mindennapi kalandjairól szóló mesekönyv, ahol minden fejezetet valós történetek ihlettek.
Ez a könyv az Olívia, Nonó sorozat első része, amiben megismerheted a családot és annak olyan történeteit, amik bármely más család életéről szólhatnának, így könnyű a szereplőkkel azonosulni.
A könyvben 164 oldalon összesen 11 mese kapott helyet, ügyelve arra, hogy minden évszakból legyen olvasnivaló a kicsiknek. A célközönség a tágabb értelembe vett ovis korosztály, 2 éves kortól egészen kisiskolás korig izgalmas történeteket olvashatnak benne lányok és fiúk egyaránt.

 

 

 

 

 Vissza a főoldalra