Vissza a főoldalra

A hónap ifjúsági regényei

 

FOLYTATÁSA

Lottie Pumpkin átlagos lány, aki hercegnő szeretne lenni. Ellie Wolf hercegnő, aki átlagos lány szeretne lenni.
Amikor a sors szeszélye folytán szobatársak lesznek a patinás Rosewood Hall magániskolában, szinte kínálja magát a lehetőség, és szerepet cserélnek. Közeli barátokként kezdik meg második évüket az intézményben, és a szerepüket is jól játsszák. Ám különös dolgok történnek az épületben. Tanulókat mérgeznek meg, és úgy tűnik, veszély fenyegeti őket Rosewood falai között.
Lottie és Ellie elhatározzák, hogy nyomára bukkannak a tettesnek. Ám lehet, hogy közelebb van a veszély, mint gondolják?

 

„Az egyik sarokban azonban hirtelen motoszkálás támadt. A nagy barnamedve volt az. Mindig ő ébredt elsőnek, a többiek csak utána mertek nyújtózkodni, mozgolódni.”
Egy szépséges porcelánbaba, egy mogorva bohóc, labdázó plüssmackók, civakodó játékautók, varázslat, tündérek, és sok-sok kaland a gyönyörű törpe királykisasszonyért.
Szabó Viktória első kötete telis-tele van csodákkal, elképesztő helyzetekkel, elvégre egy gyerekszobában sohasem lehet unatkozni. Akkor sem, amikor leszáll az est, s csend borul mindenre…

 

“Bástyák, koronázások, páncéling és titkokat rejtő pincejáratok? Mesélve, játszva is meg lehet nyitni a gyerekek előtt egy olyan világot, ahol miközben élményeket szereznek, észrevétlenül tudással is gazdagodnak….”

Az 5 tornacsuka ezúttal a hercegnők és vitézek világába vezeti el ifjú olvasóit, először a képzelet szárnyán, majd – remélhetőleg – színes tornacsukába bújva, a valóságban is. Tartsatok velünk, kalandra fel!

 

 

 

 Vissza a főoldalra